fredag, augusti 07, 2009

Dagens I-landsproblem

Dödens skithusrulle. Notera pyttebitarna på golvet.

På jobbet har vi en tid svurit över städningen, eller snarare bristen på den. Dammtussar lite överallt och på dassen har pappret varit slut till allas förtvivlan.

I veckan fick vi svar på tal. Dasset försågs med nytt papper, men för att jävlas ordentligt var den nya rullen precis lite för stor för behållaren. Följdaktligen: drar man i pappret får man ungefär det man har i handen eftersom det går av direkt. Alltså måste man in med handen för att pilla runt rullen och då har man handleden precis vid den sågtandade klingan som normalt används för att riva av pappret och risken för en oplanerad pulsåderavskärning är överhängande.

På kvartalsmötet om ett par veckor är det jag som kräver att vi får hit ett par ryska kärringar som sitter vid dörren och delar ut papper. Tar vi dessutom bort låsen och låter tanten hålla reda på vilket dass som är ledigt slipper vi förhoppningsvis maratonsittningarna också, blotta tanken på att en 80-årig Spetnaz-Olga ska sparka in dörren lär bota alla typer av förstoppning på en ögonblick.

1 kommentar:

-Åsa- sa...

Inte visste jag att du hade en blogg, Magnus, och jag som äääälskar bloggar.
Ska genast lägga den bland mina andra favoriter :-)