söndag, november 21, 2010

Not Everyday Is Like Sunday

Trots extra jäsning och en maratonbakning i ugn blidde bröd nummer två inget mer än krispig gegga och förpassades därmed även den till soporna. Det har sedan rapporterats om mystiska ljud från soprummet men jag tror inte limporna är de skyldiga till detta.

Helgen i övrigt har varit rätt så intensiv. I fredags kväll konsert med nån sorts rockband, jag var där för att första-hjälpa. Det var en intressant upplevelse, tror sällan jag sett så många tatuerade människor på samma ställe samtidigt. På scenen röjdes det och bandet backades av en magnifik eldshow, förmodligen hade de också en gasläcka för doften av ruttna ägg kunde inte någon missa. Det blev en bra kväll ur jobbsynvinkel, och med mina nya Peltorkåpor blev det tämligen uthärdligt.

I övrigt denna helg har vi lyckats tömma alla kartonger vi hade stående i köket. Alla luckor går att stänga och inga skåp har lossnat från väggarna så det känns riktigt bra. Idag gjorde vi en ny möbelaffärsrunda, hittade ett köksbord vi kan tänka oss men i gengäld har vi nu fått problem med att hitta matchande stolar, taklampa, köksmatta och köksgolv. Vill. Ha. Hus. Nu.

Det har även varit premiär för glögg och pepparkakor med ädelost. Det var gott men vi underskattade den sederande effekten, redan klockan halv elva nådde vi vegetativt tillstånd i soffan, trots Monty Python på DVDn. Känns verkligen som att man utnyttjar lördagkvällarna maximalt.

Istället fick jag i hast bege mig till jobbet för att starta om en server i morse, så det var nog lika bra att det inte blev något partajande till halv fem. Dessutom har vi lungvecka och det är ett låååångt kapitel i boken.

2 kommentarer:

K sa...

Impad - att gå från att knappt hinna flytta ihop till "vill.ha.hus.nu" för att man inte kan matcha ett köksbord med resten, det är imponerande av dig och L! *s*

Ser framemot fler att läsa om sprängdegsbak och fler matchningsinköp :-)

Magnus sa...

Du är bara avundsjuk för att vi klarade av att flytta ihop utan att behöva fundera i sex år i vilken stad vi skulle bo ;-)

Sen är ju köket inte tipp-topp, och golvet passar ju i princip inte till något mode efter 1985...