lördag, november 07, 2009

TV dinner

Dagens impulsköp - fyrtiotvåtums plasma-tv och bluerayspelare. Ja, efter över två år gav jag upp min tv-lösa tillvaro. Inte för tv-tittandets skull, verkligen inte, men jag vill kunna lämna böcker och dator och kunna se en film någon gång. Och käka framför tvn, äta glass och dricka rödvin liggande raklång i soffan, när hände det senast...?

5 kommentarer:

Katrin sa...

Ajajaj.... nu kommer du bli idolfantaiker nummer ett. Alla såpor som finns är bättre än plugget!

...ah, nuuu kom jag på det! Du är ute efter "Fråga doktorn" på SVT1 samt "Doctors" på *funderar* 4+ tror jag det är.

Kom allt på dig! För att inte tala om alla sjukhussåpor. Magnus - äntligen skaffar du dig ett liv som alla andra ;-)

Magnus sa...

"Fråga doktorn" på 42 tum och i 5-kanals stereo. *längtar*

GladaKatarina sa...

Nämen har du varit TV-befriad! Det är jag! Och nu har du kastat in handduken??

Det blir väl House för hela slanten. Maraton reruns!

Magnus sa...

Katarina: Det är fortfarande relativt TV-fritt, den står verkligen inte påslagen alltid som min gamla TV gjorde. Hur länge har du varit utan?

Jag har för övrigt missat första chansen att se fråga doktorn och sett fem minuter av (tror jag) Scrubs. Första riktiga tittandet var (och nu måste ni glömma att ni glömt detta): AIK - IFK Göteborg. För övrigt en riktigt usel match.

GladaKatarina igen sa...

Denna omgången har jag varit utan TV i över två år. Det är inte första gången, faktiskt. Man skall aldrig säga aldrig, givetvis.

Räknar man tiden vid datorn så är det egentligen inte mycket vunnet. ;-) Fast datorns innehåll styr man iallafall mer aktivt. Skulle önska att det var samma med TV, vi är förmodligen på väg dit.